Blomberg

Het Duitse merk Blomberg is opgericht in 1883 als metaalbedrijf. In 1949 startte het bedrijf met de productie van wasmachines. Tegenwoordig brengt Blomberg diverse huishoudelijke apparaten op de markt, waaronder koelkasten.

Blomberg staat voor duurzaamheid, kwaliteit en een tijdloos design. Het merk hecht veel waarde aan het milieu en maakt dan ook gebruik van innovatieve oplossingen die weinig energie kosten.

Verschillende koelsystemen

Blomberg heeft verschillende soorten koelsystemen in het aanbod. Dit zijn:

  • Side-by-Side koelkasten
  • Koel-vriescombinaties
  • Koelkasten
  • Kleine koelkasten (tafelmodellen)

Side-by-Side koelkasten

De Side-by-Side koelkasten van Blomberg zijn allemaal voorzien van een stijlvol, strak design. Dankzij de antibacteriële laag, kunnen bacteriën moeilijk je koelkast binnendringen en blijft deze schoon. De meeste Side-by-Side modellen zijn voorzien van een Fresh Zone, waarin je groenten en fruit langer vers blijven.

Koel-vriescombinaties

Er zijn tal van koel-vriescombinaties van Blomberg verkrijgbaar. Je kunt hierbij kiezen uit een full no frost, no frost, semi no frost of statisch systeem. De koel-vriescombinaties zijn allemaal zeer efficiënt ingedeeld en groot genoeg om je wekelijkse boodschappen in op te bergen. Bij de meeste modellen is de vriezer bovenin geplaatst.

Koelkasten

Op zoek naar een koelkast met een no frost systeem? Dan heeft Blomberg deze in het assortiment. De koelkasten zijn voorzien van het energielabel A+ of A++ en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren.

Tafelmodellen

Naast de standaard modellen, heeft Blomberg ook tafelmodellen in het assortiment. Deze zijn ideaal om ergens onder te schuiven of in te bouwen. De koelkasten zijn 85 centimeter hoog en 60 centimeter diep. De breedte van deze modellen varieert tussen de 45 een 60 centimeter.