Edy

Het merk Edy heeft mooi vormgegeven koelkasten op de markt gebracht. Deze apparaten beschikken over doordachte, moderne technieken waarmee het stroomverbruik wordt vermindert. Dankzij de goede isolatietechnieken gebruiken deze koelkasten veel minder energie en blijft de temperatuur toch op de goede temperatuur.

De duurzame koelkasten van Edy beschikken allemaal over het energielabel A+ of A++ en zijn dan ook erg zuinig. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Vijf verschillende soorten

Van de Edy koelapparaten zijn er vijf verschillende soorten verkrijgbaar. Dit zijn een compacte barkoeler, een tafelmodel koeler, een tafelmodel koelkast, een eendeurs koeler en een koel-vriescombinatie.

Barkoeler

De compacte barkoeler beschikt over een koelgedeelte met een vriesvakje. Deze koelkast is echt een uitkomst als je over een kleine ruimte beschikt. Het barmodelletje is voorzien van twee deurvakken, een vriesvakje voor ijsklontjes en een legrootster. Het apparaat heeft een netto-inhoud van 42 liter.

Tafelmodel koeler

De tafelmodel koeler is een zeer energiezuinige koelkast, welke is voorzien van een handige indeling en het energielabel A++. De totale inhoud van deze koeler is 130 liter. Verder beschikt het apparaat over twee verstelbare plateaus en een groentelade. Dankzij het mechanische temperatuur controlesysteem blijft het klimaat optimaal en stabiel.

Tafelmodel koelkast

De tafelmodel koelkast van Edy is een stijlvolle koeler met een vriesvak. De koelkast heeft een handige indeling en beschikt over het energiezuinige A++ label. De totale inhoud van dit apparaat is 118 liter, waarvan 14 liter voor het vriesvak is bestemd. De ruimte is te verdelen met het verstelbare glazen legplateau. Het mechanische temperatuur controlesysteem houdt het klimaat optimaal. Hierdoor blijven je levensmiddelen dan ook vers. Dankzij de omkeerbare deurdraairichting kan je het apparaat zo neerzetten, zoals jij het wil.

Eendeurs koeler

De eendeurs koeler van Edy beschikt over een efficiënte indeling en het zuinige A+ energielabel. De totale inhoud van deze koeler is 250 liter. De koeler bevat vier verstelbare plateaus. Je kunt het apparaat dus helemaal naar jouw wensen indelen. Groenten kun je opbergen in de daarvoor bestemde groentelade en de deur heeft plaats voor vier opbergvakken. Ook bij dit model kan je de draairichting van de deur omzetten. Zo kun je de Edy koeler met een Edy vriezer combineren. Hierdoor creëer je een Side-by-Side koelkast.

Koel-vriescombinatie

De ruime koel-vriescombinatie is voorzien van een stijlvol design en heeft een handige, efficiënte indeling. Dit apparaat beschikt over het energielabel A+. Het heeft een koelgedeelte van 179 liter en een vriesruimte van 70 liter. De koelruimte beschikt over drie verstelbare glazen legplateaus, een groentelade en vier deurvakken. Dankzij de vele opbergvakken en plateaus biedt deze koel-vriescombinatie genoeg ruimte voor je wekelijkse boodschappen.