Etna

ETNA is een onderdeel van de onderneming ATAG B.V, waaronder ook de bedrijven Pelgrim en ATAG vallen. Net als de andere twee merken, is ETNA een echt A-merk.

ETNA beschikt over een ruim assortiment van koelkasten. Hierdoor heeft het merk voor elke smaak wel een geschikte koelkast beschikbaar. Deze koelkasten zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, zoals modellen met vriezer of zonder vriezer en verschillende deursystemen.

Ook over de binnenkant van elk koelapparaat is goed nagedacht. Zo is elke koelkast voorzien van een heldere en overzichtelijke indeling met handige schappen, plateaus en bakjes die verstelbaar zijn. Zo kan je een ETNA koelkast dus helemaal naar je eigen smaak indelen.

Energiezuinige koelapparaten

ETNA denkt aan het milieu en brengt dan ook enkel energiezuinige koelapparaten op de markt die zijn voorzien van een A+ label. Deze zijn voordelig in het gebruik en goed voor het milieu.

Verschillende koelapparaten

ETNA heeft verschillende koelapparaten in het assortiment. Dit zijn:

  • Koelers
  • Koelkasten met een vriesvak
  • Koel-vriescombinaties

Koelers

Als je veel ruimte nodig hebt om te koelen dan is een ETNA koelkast zonder vriesvak een goede keus. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van 82 cm tot 122 cm. De koelers van ETNA beschikken allemaal over het energielabel A+.

Koelkasten met vriesvak

Als je behoefte hebt aan een compacte vriesruimte en een ruim koelgedeelte om al je boodschappen in op te bergen dan is een ETNA koelkast met vriesvak dé uitkomst. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo kun je kiezen voor een koelkast met vriesvak van 82, 88, 102 of 122 cm. Al deze apparaten zijn voorzien vaan een 4 sterren vriesvak en het energielabel A+.

Koel-vriescombinaties

Heb je een groot gezin? Dan heb je dus veel ruimte nodig voor koelen en vriezen. Deze ruimte biedt een koel-vriescombinatie van ETNA je. Het vriesgedeelte is zeer ruim en voorzien van drie lades. Het koelgedeelte bevindt zich boven het vriesvak. De koel-vriescombinaties zijn 178 hoog en voorzien van het energielabel A+.