Everglades

Het merk Everglades produceert degelijk gebouwde koelkasten. Deze apparaten zijn allemaal voorzien van doordachte moderne technieken die  zorgen voor een lager stroomverbruik. Hiermee draag je niet alleen een steentje bij aan het milieu, maar het is ook goed voor je portemonnee. Dankzij de innovatieve isolatie en de betrouwbare regeling heeft een koelkast van Everglades minder stroom nodig om de gehele inhoud op de juiste temperatuur te houden.

Verschillende koelapparaten

Everglades heeft verschillende koelapparaten in het assortiment. Dit zijn:

  • Barkoelers
  • (Inbouw) tafelmodel koelkasten
  • Inbouw en vrijstaande koelkasten in verschillende hoogtes
  • Inbouw en vrijstaande koelers in verschillende hoogtes
  • Inbouw en vrijstaande koel-vriescombinaties in verschillende hoogtes

Barkoelers

De barkoelers van Everglades zijn zeer compact en bieden een uitstekende uitkomst als je niet veel ruimte hebt. De koelkastjes zijn voorzien van een legrooster en twee deurvakken. De netto inhoud van de barkoelers is 42 liter.

(Inbouw) tafelmodel koelkasten

De inbouw tafelmodel koelkasten zijn voorzien van een praktische en ruime indeling en een intern vriesvak. Verder beschikken de tafelmodel koelkasten over een zuinig A+   energielabel. De totale inhoud van de koelkasten is 123 liter, waarvan 17 liter is bestemd voor het vriesvak.

(Inbouw) tafelmodel koelers

De Everglades tafelmodel koelers hebben een netto inhoud van 145 liter. De koelruimte bestaat uit twee glazen legplateaus die verstelbaar zijn. Onderin het koelgedeelte zijn twee groenteladen geplaatst. In de deur zijn twee deurvakken waar je flessen in kunt plaatsen.

Inbouw en vrijstaande koelkasten

De inbouwkoelkasten van Everglades zijn allemaal voorzien van een praktische ruime indeling, een zuinig A+ energielabel en een intern vriesvak. De koelkasten zijn verkrijgbaar met een of twee deuren. Ze beschikken allemaal over verstelbare glazen legplateaus, groenteladen en deurvakken. Dankzij het mechanische temperatuur controlesysteem blijft het klimaat in de koelkasten optimaal. De koelkasten beschikken over een diepvriesvak van een hoogwaardige kwaliteit.

Inbouw en vrijstaande koelers

De koelers van Everglades beschikken over een efficiënte ruime indeling en het zuinige energielabel A+. De totale inhoud van de grotere koelers is 215 liter. De verstelbare glazen legplateaus zijn verstelbaar, zodat je de koeler helemaal op jouw manier kunt indelen.

Inbouw en vrijstaande koel-vriescombinaties

De koel-vriescombinaties zijn mooie, gebouwde koelapparaten welke allemaal voorzien zijn van een zeer efficiënte indeling en het zuinige energielabel A+. De koelapparaten zijn allemaal voorzien van handige verstelbare glazen legplateaus van veiligheidsglas, deurvakken en groentelades. De diepvriesruimte van iedere koelkast is van een hoogwaardige kwaliteit. Verder zijn deze koel-vriescombinaties zeer stil.