Exquisit

Het internationale merk Exquisit produceert huishoudelijke apparaten, zoals inbouw en vrijstaande koelkasten van verschillende hoogtes. De eigenaar achter het merk Exquisit is Domest Import-Export B.V. Het motto van het merk is “value for money”. Dit motto keert steeds terug in de apparaten die Exquisit produceert. Deze zijn voorzien van innovatieve technieken en ontwikkeld op basis van onderzoeken naar de wensen en behoeften van de klanten.

Exquisit heeft een koelkast of koel-vriescombinatie voor ieder huishouden. Dit zijn vrijstaande modellen en inbouw modellen welke weer verkrijgbaar zijn in verschillende hoogtes. In ieder geval zijn alle koelapparaten voorzien van een perfect design. Een koelkast van Exquisit past dus perfect in je keuken.

Alle koelapparaten zijn voorzien van innovatieve technologieën. De koelkasten beschikken dan ook allemaal over een A+ of A++ energielabel. De modellen met het energielabel A++ gebruiken maar liefst 40 procent minder energie dan de apparaten uit de standaard A-klasse. De allernieuwste koel-vriescombinaties van Exquisit gebruiken zelfs tot maar liefst 60 procent minder energie. Verder zijn de koelkasten ook nog eens voor 100 procent vrij van CFC en HFC. De apparaten kunnen dus geen schade aanrichten aan de ozonlagen en dragen ook niet bij aan het broeikaseffect.

Tafelmodel koelkasten

De tafelmodel koelkasten zijn voorzien van twee legplateaus. De koelkasten zijn erg praktisch ingericht en beschikken over een koelgedeelte en een vriesvak. Je kunt er dus ook etenswaren invriezen. Deze tafelmodel koelkasten beschikken over het energielabel A+ en A++ en zijn dan ook zeer energiezuinig.

Tafelmodel koelers

De tafelmodel koelers beschikken over drie legplateaus en zijn heel handig ingericht met een koelgedeelte. Alle koelers beschikken over een A+ of A++ energielabel.

Koelkast opzetboxen

De koelkast opzetboxen zijn ideaal voor een kleine keuken, een kamer of een kantoor. Ook als je op zoek bent naar een koelkast voor op de camping is dit model ideaal.

Koelkasten eendeurs

De eendeurs koelkasten van Exquisit beschikken allemaal over handige plateaus die verstelbaar zijn en deuren met opbergruimte. In de groentelades kun je groenten vers bewaren. De koelkasten beschikken over het energielabel A+ en A++ en variëren van een inhoud van 250 tot 335 liter.

Koelkasten dubbeldeurs

Exquisit heeft een dubbeldeurs koelkast in haar assortiment welke over een koel- en vriesgedeelte is voorzien, ingedeeld is met handige, verlegbare legplateaus en opbergruimte in de deuren. Het vries- en koelgedeelte beschikken over een aparte deur.

Combi koelkasten

De combi koelkasten zijn voorzien van de nieuwste koel- en vriestechnieken en zijn ook nog eens verkrijgbaar in tal van groottes. De kasten zijn praktisch ingedeeld met een koelgedeelte boven en een vriesgedeelte beneden. De koel-vriescombinaties zijn allemaal lekker ruim en geschikt voor de wekelijkse boodschappen. Dankzij de automatische ontdooifunctie van het koelgedeelte bepaalt de koel-vriescombinatie zelf wanneer deze ontdooit moet worden.

Side-by-Side

De Amerikaanse Side-by-Side koelkasten van Exquisit zijn voorzien van een stijlvol design en geschikt voor grote gezinnen. In een Side-by-Side koelkast kan je al je wekelijkse boodschappen in een keer kwijt. Iets dat heel erg fijn is. Dankzij de verstelbare legplateaus, de groentelades, de flesvakken en de opbergruimte in de deuren kun je al je levensmiddelen geordend opbergen.