Haier

De Chinese fabrikant Haier fabriceert huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica. Het bedrijf produceert ook koelapparaten. Haier is de op twee naar grootste fabrikant ter wereld van witgoed. Haier is een internationale ondernemer welke is gericht op het lowbudgetsegment, met een wereldwijde distributie.

Verschillende soorten

Wat betreft de koelapparaten heeft Haier verschillende soorten op de markt gebracht, zoals:

  • Koel-vriescombinaties
  • Side-by-Side koelkasten
  • Dubbeldeurs koelkasten

Koel-vriescombinaties

De koel-vriescombinaties van Haier zijn allemaal voorzien van een zeer stijlvol uiterlijk. Een koel-vriescombinatie van Haier is een ware blikvanger in elke moderne keuken. De binnenkant van de koel-vriescombinaties is heel efficiƫnt ingericht en beschikt over maar liefst 248 liter aan koelruimte en een vriezer met 99 liter inhoud. Alle koel-vriescombinaties zijn voorzien van het energielabel A++ en zijn verkrijgbaar in de opvallende kleuren antraciet, inox, oranje, titanium, wit, zilver, zwart en zwart/glas.

Het koelgedeelte van iedere koel-vriescombinatie bevat 3 legplanken, een flessenrek en een groentebak. De groentelade heeft een handige vochtigheidsregeling, zodat de groenten lang vers blijven. De ruime lades in het vriesgedeelte beschikken over een supervriesfunctie. Zo kan je verse etenswaren dus snel invriezen.

Side-by-Side koelkasten

De ruime en robuuste Side-by-Side koelkasten van Haier zijn zeer geschikt voor je grote gezin. Achter de RVS-deuren gaat veel ruimte schuil. Je kunt een koelkast van Haier helemaal inrichten zoals jij het wil. Alle plateaus zijn verstelbaar in hoogte. Dankzij de meerdere luchtuitlaten blijft je eten altijd goed gekoeld. Kleine verpakkingen, zoals pakjes boter of flesjes drinken kan je heel handig in de minibar kwijt. Zo hoef je de koelkastdeur niet helemaal te openen. Ook beschikt een Side-by-Side koelkast van Haier over een water- en ijsdispenser. Zo kun je heel gemakkelijk en snel geschaafd ijs aan je drankje toevoegen. Verder beschikken deze Amerikaanse koelkasten over LED-verlichting en zijn ze voorzien van een A+ energielabel.

Dubbeldeurs koelkasten

De dubbeldeurs koelkasten van Haier hebben een compact uiterlijk, maar beschikken wel over een zee van ruimte. In het koelgedeelte van 171 liter kan je voor de hele week eten bewaren. Dankzij de verstelbare plateaus kun je deze koelkast helemaal inrichting zoals jij het wilt. Naast de koelruimte beschikken de Haier dubbeldeurs koelkasten ook over een apart vriesgedeelte.