Hotpoint Ariston

Hotpoint Ariston brengt huishoudelijke apparaten op de markt die stijlvol, ergonomisch en intelligent zijn. Deze bieden een optimaal comfort in uw huis. De Hotpoint apparaten leveren een maximale zorg voor het wasgoed, de vaat, de beste kookresultaten en het bewaren van uw voedsel. De apparaten van Hotpoint zien er niet alleen zeer stijlvol uit, maar leveren daarnaast ook nog eens topprestaties tegen een minimaal verbruik.

Innovatieve energiebesparende technieken

Hotpoint produceert apparaten, zoals koelkasten, welke niet alleen luxe, maar ook erg duurzaam zijn. Deze apparaten beschikken over innovatieve technieken die gericht zijn op een lager energieverbruik. Met een koelkast van Hotpoint verspilt u geen energie en werkt u ook nog eens mee aan een beter milieu.

Diverse koelkasten in het assortiment

Hotpoint heeft diverse koelkasten in het assortiment. Dit zijn:

  • Koel-vriescombinaties
  • Eendeurskoelkasten
  • Barmodel koelkasten

Zuinige energieklassen

Alle koelkasten van Hotpoint zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Zo vallen alle modellen in de zuinige energieklassen A+ of A++. Dit levert dus al direct een flinke energiebesparing op. Dankzij het mechanische temperatuur controlesysteem blijft het klimaat in de koelkast stabiel en optimaal.

Voldoende ruimte voor je wekelijkse boodschappen

De koelkasten bieden allemaal voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen. Aangezien je al je wekelijkse boodschappen in een keer in de koelkast kwijt kunt, hoef je dus niet een aantal keren naar de supermarkt te gaan om boodschappen te doen. Dit bespaart dus heel wat tijd. Je voorraad voor de hele week kan je gemakkelijk in je koelkast opbergen. Dit kan ook nog eens op een veilige, hygiƫnische en efficiƫnte wijze. De Hotpoint koelkasten beschikken over verstelbare glazen legplateaus, brede en ruime groentelades en deurvakken.

De koel-vriescombinaties beschikken bovendien nog eens over een vriezer met drie ruime opbergvakken. Het vriesgedeelte heeft een netto-inhoud van 148 liter. Als de stroomt uitvalt, dan blijft de inhoud nog tot 20 uur bevroren. Verder beschikken deze koelkasten over een SuperCool-functie. Hiermee kan je je producten supersnel koelen. Dankzij de handige NoFrost functie ontstaat er geen condens- en ijsvorming en is het dus niet nodig om je vriezer te ontdooien.