Ignis

De Italiaanse fabrikant Ignis brengt diverse soorten keukenapparaten op de markt, zoals koelkasten. Het merk staat bekend om zijn praktische, betaalbare, gebruiksvriendelijke en betrouwbare producten. Ignis is een onderdeel van het bedrijf Whirlpool.

Ignis staat voor eenvoud. Volgens eigen zeggen belichaamt het merkt ‘het geheim van eenvoud’. De apparatuur van het merk is vooral functioneel en heeft een strak en basic design. Aangezien Ignis een onderdeel is van de Whirlpool corporation koop je hier altijd een koelkast van een hoogwaardige kwaliteit.

Ignis is een voordelig merk. De koelkasten van dit merk zijn dan ook zeer betaalbaar. Het assortiment bestaat voornamelijk uit inbouwkoelkasten, welke zeer milieuvriendelijk zijn. Met een inbouwkoelkast van Ignis bespaar je dus ook nog eens een flink bedrag. Alle koelkasten zijn voorzien van een A+-label.

In een koelkast van Ignis kun je al je wekelijkse boodschappen bewaren. Je kunt deze hier zeer goed in bewaren. Met een Ignis-koelkast heb je de hoogste kwaliteit in huis, tegen een lage prijs. Verder ziet deze koelkast er ook nog eens zeer stijlvol uit.