Indesit

Het Italiaanse bedrijf Indesit produceert witgoedartikelen, waaronder koelkasten. Het bedrijf heeft diverse fabrieken in Italië, Polen, Engeland, Rusland en Turkije en telt meer dan 16.000 medewerkers. Naast witgoed onder de naam Indesit brengt het merk ook producten op de markt met de merknamen Scholtès en Hotpoint.

Breed assortiment koelkasten

Indesit heeft een breed assortiment van koelkasten. Dit assortiment omvat verschillende modellen. Dit zijn:

  • Enkeldeurs koelkasten
  • Dubbeldeurs koelkasten
  • Koel/vriescombinatie
  • Mini koelkasten

No frost technologie en statisch koelsysteem

Alle koelkasten zijn voorzien van de geavanceerde no frost technologie, welke de voedingswaren in je koelkast langer vers houdt. Verder beschikken een aantal koelkasten van Indesit ook over een statisch koelsysteem. Hierbij wordt de lucht op een natuurlijke wijze door de koelkast gecirculeerd. De verschillende zones hebben dan verschillende temperaturen. Zo ligt de temperatuur bovenin de koelkast hoger dan beneden in de groentelade. Hier ligt de temperatuur weer tussen de 0 en 4 graden, terwijl deze bovenin tussen de 4 een 7 graden ligt.

Koelkasten in verschillende kleuren

De koelkasten van Indesit zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit zijn de kleuren zilver, wit en roestvrijstaal. Je kunt dus een kleur kiezen die bij jouw keukeninterieur past. Verder beschikken de koelkasten allemaal over een energieklasse A+ label of een A++. Dit betekent dus dat een Indesit koelkast zeer duurzaam is.

Tal van modellen

Van de koel/vriescombinaties zijn er 18 modellen verkrijgbaar. Deze beschikken allemaal over een zeer efficiënte indeling met een vriesgedeelte onderin. Er zijn hiervan 7 modellen met het energielabel A++ en 8 modellen met het energielabel A+.

Verder zijn er van Indesit 3 dubbeldeurs, 6 enkeldeurskoelkasten en 3 tafelmodellen te koop.