Kuppersbusch

Het Duitse merk Küppersbusch is opgericht in 1875 door Friedrich Küppersbusch. Hij is toen begonnen met het produceren van handgemaakte ovens op kolen. Het doel van het merk is om producten uit te brengen met een hoge kwaliteits- en gebruiksnorm. Küppersbusch produceert onder meer ovens, kookplaten, stoomovens, koffiemachines, inbouw lcd-televisies, afzuigkappen, vaatwassers en koelkasten.

Vier soorten koelkasten

De koelkasten van Küppersbusch zijn niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar beschikken ook over een stijlvol design en innovatieve hoogstandjes. Van het merk zijn de volgende koelkasten verkrijgbaar:

  • 4 modellen vrijstaande koel- en diepvrieskasten
  • 1 maxi koel- en diepvrieskast
  • 20 modellen inbouwkoelkasten. Deze hebben verschillende breedtes en lengtes.
  • 3 modellen wijnkoelers

Vrijstaande koel- en vrieskasten

De vrijstaande koel- en vriescombinaties zijn zeer stijlvol en passen dan ook uitstekend in een modern interieur. Ze beschikken allemaal over een handige LED-verlichting. De indeling van de koelkasten is ingesteld op een normaal huishouden. De apparaten zijn allemaal voorzien van een No-Frost systeem en een digitale temperatuurweergave. Verder bevatten ze allemaal de A+ of A++ energieklasse.

Maxi koel-en diepvrieskast

De maxi koel- en diepvrieskast is geschikt voor een druk, groot gezin of voor een onderneming. Hierin kun je tal van producten kwijt.

Inbouwkoelkasten

De inbouwkoelkasten van Küppersbusch zijn verkrijgbaar in de volgende lengtes: 178 cm, 140 cm, 103 cm en 88 cm. Je kunt dus kiezen voor een grote koelkast of een tafelmodel. Alle modellen beschikken over een LED-binnenverlichting, een elektronische regeling van de temperatuur, een digitale weergave van de temperatuur en verstelbare glazen draagplaten. Verder zijn deze inbouwkoelkasten helemaal vrij van CFK en FKW en beschikken ze over een geluidssignaal als de deur open blijft staan. De inbouwkoelkasten hebben allemaal een A+ of A++ energielabel.

Wijnkoelers

De wijnkoelers zijn verkrijgbaar in diverse maten. Zo is er een koeler die een inhoud heeft voor 99 wijnflessen, een is geschikt voor 56 wijnflessen en een ander biedt ruimte voor 50 wijnflessen.