Liebherr

Liebherr is een Duitse fabrikant en constructeur welke in 1949 is opgericht. Dit bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd als constructeur die is gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitvoering van hijskranen, bouwvoertuigen, luchtvaartmaterialen en onderdelen, verkeerstechniek en werktuigmachines. Daarnaast is het bedrijf ook actief in een aantal commerciƫle markten, zoals de productie van koel- en vriesapparatuur. Hierdoor is Liebherr bij de meeste consumenten gewoon bekend als producent van huishoudelijke apparaten. Dit zijn voornamelijk koelkasten en vriezers.

De koelkasten, combinatieapparaten en vriezers van Liebherr bestaan uit een modern design, bieden uitstekende technische prestaties en een geweldig gebruiksgemak. Het bedrijf levert vrijstaande koelkasten en inbouwkoelkasten.

Vrijstaande koelkasten

Het assortiment vrijstaande koelkasten bestaat uit klassiekers in wit of roestvrij staal. Verder is de uitvoering van iedere koelkast afgewerkt met fraaie details. Alle modellen beschikken over handige functies en kwalitatief hoogwaardige mogelijkheden.

Inbouwkoelkasten

De inbouwkoelkasten hebben een innovatieve technologie en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze apparaten zijn een combinatie van energiezuinigheid en praktische functies.

Van de vrijstaande koelkasten en inbouwkoelkasten zijn weer tal van modellen verkrijgbaar, zoals koel/vriescombinaties, vrijstaande koelkasten en tafelmodellen en Side-by-Side koelkasten.

BioFresh-technologie

De koelkasten van Liebherr beschikken over een geavanceerde BioFresh-technologie. Deze creƫert een optimale mix van de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Hierdoor worden de smaak en vitaminen van kwetsbare voedingswaren langer behouden.

Energiezuinig

Voor een hoge energiezuinigheid streeft Liebherr voor iedere component, elke functie en al het materiaal naar de beste besparing. Bijna alle koelkasten beschikken over het energielabel A++ of A+++.

Met zijn CBPesf 4043 koel/vriescombinatie bepaalt Liebherr de nieuwe standaard. Dit nieuwe model, met BioFresh, heeft een energieverbruik dan 20 procent lager ligt dan de door de EU bepaalde drempelwaarde voor de hoogste energieklasse. Apparaten met een A+++ energieklasse leveren een enorme energiebesparing op. Ze verbruiken bijna 60 procent minder energie dan apparaten met een A- label. Doorgaans verbruiken nieuwe modellen veel minder energie en leveren dan ook een flinke energiebesparing op en een belangrijke bijdrage aan een beter milieu.