Samsung

Samsung is een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Deze Samsung Group werd op 1 maart 1938 opgericht in Korea. De producten van Samsung worden in meer dan 58 landen verkocht en wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 200.000 werknemers in dienst.

Samsung Electronics is een van de grootste onderdelen van het bedrijf. Onder deze afdeling vallen onder meer de divisie Digital Appliance waaronder ook koelkasten behoren.

Vier soorten koelkasten

De koelkasten van Samsung zijn weer onder te verdelen in vier groepen. Dit zijn de:

  • Side by Side koelkasten
  • Koel-vriescombinaties
  • 1-deurskoelkasten
  • French Doors

Een Samsung koelkast biedt je veel flexibiliteit, opbergruimte en een superieure koeltechnologie.

No Frost systeem

De koelkasten van Samsung zijn voorzien van een No Frost systeem. Verder bevatten ze een de unieke Precise Chef Cooling. Dankzij deze unieke technologie is er geen sprake van temperatuurschommelingen in de koelkast en blijven jouw ingrediënten smaakvol en vers.

Side-by-Side koelkasten

Samsung heeft 20  modellen Side- by-Side koelkasten op de markt gebracht, waaronder 19 tweedeurs koelkasten en 1 4 deursmodel. De inhoud van deze Amerikaanse modellen verschilt van 484 liter tot en met 620 liter.

De Side-by-Side koelkasten van Samsung zijn vooral ideaal voor als je een groot gezin hebt. Je kunt hier namelijk veel producten in bewaren en je boodschappen in één keer in huis halen en opbergen. De koelkasten beschikken over een vochtregulerende vershoudlade. Deze houdt de vochtigheid optimaal voor je groenten en fruit. Verder bevatten deze apparaten efficiënte indeling met onder meer een flessengas en een zuivelvak.

Koel-vriescombinaties

Van de koel-vriescombinaties heeft Samsung 26 stijlvolle modellen uitgebracht. Deze Smart Space koelkasten beschikken allemaal over een No Frost of over een Fresh Zone technologie. Dit betekent dus dat je producten vers en smaakvol blijven. Het vriesgedeelte bevindt zich onderin de koelkasten. De inhoud varieert per model vanaf 289 tot 406 liter.

1-deurskoelkasten

Er zijn vijf Samsung 1-deurskoelkasten verkrijgbaar. Al deze modellen zijn voorzien van een innovatief all around cooling systeem, uitschuifbare en inklapbare schappen en een geavanceerde no frost technologie. Deze modellen hebben allemaal een inhoud van 350 liter.

French Doors

Er zijn twee French Doors modellen verkrijgbaar van Samsung. Dit zijn een 4-deurskoelkast en een 3-deurskoelkast. Allebei deze modellen bevatten een unieke Coolselect Zone en uitschuifbare en inklapbare schappen.