Scancool

Het jonge bedrijf Scancool is opgericht in 2006. Het heeft kantoren in Silkeborg in Denemarken. Het team van het merk ontwerpt en produceert koelkasten voor huishoudelijk en professioneel gebruik op de markt. Dit team heeft een jarenlange ervaring opgedaan bij hoogwaardige bedrijven als Frigor, Derby en Caravell.

De koelkasten van Scancool hebben een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het bedrijf werkt samen met een aantal productiepartners, in totaal zijn dit 18 fabrieken. Hier worden de koelkasten van Scancool en Scandomestic geproduceerd. Deze fabrieken zijn vooral gevestigd in het verre oosten en Oost- en West-Europa.

Verschillende stijlvolle koelkasten

Scancool heeft verschillende stijlvolle koelkasten op de markt gebracht, zoals een:

  • mat zwarte dubbeldeurs retro koelkast
  • mat zwarte retro koel-vriescombinatie
  • crèmekleurige retro koel-vriescombinatie
  • een ferrari rode dubbeldeurs retro koelkast
  • een kastmodel koelkast van 55 m breed

De kwalitatief hoogstaande koelkasten van Scancool zijn er dus in verschillende uitvoeringen. Er is dus altijd wel een geschikt model voor je keuken. Dit zijn koelkasten met of zonder vriesvak. Dankzij de efficiënte indeling kan je de producten opbergen op een voor jou fijne manier. Verder zijn alle koelkasten energiezuinig. Ze zijn voorzien van het energielabel A+ of A++.

Genoeg ruimte voor je wekelijkse boodschappen

De koelkasten bieden genoeg ruimte voor je wekelijkse boodschappen. Je hoeft dus niet om de paar dagen nieuwe boodschappen te halen, omdat het anders niet in je koelkast past. De dubbeldeurs retro modellen zijn intelligent gebouwde apparaten. Dankzij de ruime binnenruimte kun je alles naar wens indelen. De glazen draagplateaus kan je op verschillende niveaus insteken en de deurindeling is erg variabel. De glazen draagplateaus bevatten anti-lekranden, waardoor gemorst vocht niet door de koelkast kan lekken. Verder kan je een Scancool koelkast, dankzij de gladde afwerking, goed schoonhouden. Het koelgedeelte is voorzien van een automatisch ontdooisysteem.

De koelruimte van de koelkasten is verdeeld over 3 verstelbare glazen legplateaus van veiligheidsglas, een groentelade en een flessenrek. De diepvriesruimte van een Scancool koelkast heeft een netto inhoud van 40 liter. Deze ruimte is weer te verdelen met een glazen legplateau.