Severin

Severin is al ruim 60 jaar een producent van huishoudelijke apparaten die het dagelijks leven makkelijker maken. Het merk staat voor Duitse kwaliteitsnormen en een zeer eenvoudige bediening. Vanwege de vertrouwde indruk die de apparaten van Severin uitdragen, gebruikt het merk dan ook de slogan “Welkom thuis”.  Het merk Severin is opgericht in Sauerland en is er voor een prestatiegerichte generatie, die kwaliteit graag met design combineert.

Severin heeft koel/vriescombinaties en dubbeldeurskoelkasten in het assortiment. De koelkasten zijn in verschillende, trendy kleuren verkrijgbaar, zoals blauw, groen, geel, paars, RVS, rood, wit en zwart.

Koel-vriescombinaties

De koel-vriescombinaties zijn zeer zuinig en hebben een inhoud van 173 liter waarvan 54 liter voor de vriezer en 119 liter voor de koelkast. De koel-vriescombinaties van Severin vallen allemaal in de energieklasse A++ en verbruiken jaarlijks 179 kilowatt.

Elke koel-vriescombinatie is uitgerust met drie glazen legplateaus waarvan er twee versteld kunnen worden. De andere legplank is bevindt zich boven het groentevak. In de twee ruime groentevakken kun je je groente en fruit goed opbergen. Het unieke flessenrek is zelfs geschikt voor grote flessen van anderhalve liter. De deuropening is aan de rechterkant geplaatst, maar is omkeerbaar. De koel/vriescombinaties van Severin zijn 150 x 60 x 65 cm.

Koelkasten

Naast de koel-vriescombinaties heeft Severin nog een aantal koelkasten op kastmodel in het assortiment. Deze beschikken over een inhoud van 267 liter en zijn voorzien van 1 motor en binnenverlichting.  De koelkasten zijn zo stil dat je ze echt bijna niet meer hoort. De koelkasten beschikken over het energielabel A++.