Siemens

Siemens is een wereldwijd opererend Duits bedrijf in elektronica en elektrotechniek. Het bedrijf is actief in de sectoren industrie, gezondheidszorg en energie. Siemens is werkzaam in 190 landen en heeft ruim 360.000 medewerkers. De hoofdkantoren van het bedrijf zijn gevestigd in Berlijn en München. Sinds 2011 is Siemens verdeeld in vier sectoren en 19 verschillende divisies.

Siemens heeft diverse koelkasten in het assortiment. Dit zijn:

  • Koel-vriescombinaties
  • Side-by-Side koelkasten
  • Koelkasten

Alle koelkasten van Siemens bieden je de beste opties om de levensmiddelen flexibel en optimaal te bewaren. Van de kleinste inbouwkoelkast tot aan het grootste Side-by-Side model. Alle koelkasten zorgen ervoor dat je levensmiddelen vers en smaakvol blijven.

Vrijstaande koel-vriescombinaties

De vrijstaande koel-vriescombinaties van Siemens bieden je veel flexibiliteit. Aangezien er een ruim aanbod van koel-vriescombinaties is, vind je altijd wel een passend model. Dankzij de talrijke innovatieve technologieën en functies zijn de koelkasten comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het grote voordeel van een vrijstaande koel-vriescombinatie is dat je deze kunt plaatsen op een manier zoals jij dat wil.

Inbouw koel-vriescombinaties

De inbouw koel-vriescombinaties beschikken over een innovatieve uitrusting en zorgen dan ook voor een optimale versheid en een praktische opslag van je boodschappen. Hierdoor heb je dus dagelijks plezier van je koelkast.

Van de koel-vriescombinaties zijn verschillende modellen verkrijgbaar, zoals apparaten met het vriesgedeelte onderin of bovenin.

Side-by-Side

De Side-by-Side koelkasten beschikken over een stijlvol design en bieden genoeg ruimte voor je wekelijkse boodschappen. Met deze modellen ervaar je een compleet nieuwe dimensie van koelen en vriezen.

vitaFresh

De koelkasten van Siemens zijn voorzien van vitaFresh en coolBox. In de innovatieve vitaFresh 0 graden zone blijven je levensmiddelen tot wel drie keer langer vers. Deze zone voorziet de koelkast vaan een optimaal klimaat. Verder zorgt vitaFresh voor de juiste luchtvochtigheid. Hierdoor blijven levensmiddelen dus langer vers en blijven de voedingsstoffen en vitamines behouden.

coolBox

de coolBox is een perfecte opbergruimte voor vis en vlees. De temperatuur in deze boxen ligt 2 tot 3 graden lager dan in de rest van de koelkast. Hierdoor kun je dit overzichtelijk vak perfect gebruiken voor het koel bewaren van vis en vlees.

Energiebesparende technologieën

Een koel-vriescombinatie van Siemens gebruik je dagelijks. Dankzij de nieuwe technologieën kan dit heel energiezuinig. Hiermee gaat je energieverbruik dus omlaag en bespaar je dus jaarlijks een flink bedrag op je energierekening. Bovendien werken de koel-vriescombinaties met twee gescheiden koelcircuits. Dit zorgt ervoor dat alle gedeeltes constant worden voorzien van lage temperaturen.