Smeg

Het Italiaanse familiebedrijf Smeg produceert keukenapparatuur met een stijlvol design. Smeg is in 1948 opgericht en is tegenwoordig een van de meest toonaangevende producenten van keukenapparatuur, waaronder koelkasten. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in de plaats Guastalla in de provincie Reggio Emilia. Wereldwijd telt dit Italiaanse bedrijf 16 filialen, 2 verkoopkantoren en diverse distributeurs.

Design en duurzaam

Smeg geeft niet alleen om een prachtig design, maar ook om duurzaamheid en respect voor het milieu. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen en produceren van huishoudelijke apparaten die duurzaam en stijlvol zijn.  De keukenapparatuur van het merk heeft een tijdloze en moderne uitstraling. Maximale prestaties worden gecombineerd met een minimaal energieverbruik.

Breed assortiment inbouw- en vrijstaande koelkasten

Smeg beschikt over een breed assortiment inbouw en vrijstaande koelkasten, welke in vrijwel ieder interieur passen. Het assortiment inbouwkoelkasten is erg breed. De collectie bestaat uit koelkasten van verschillende afmetingen, indelen en inbouwmogelijkheden; van helemaal geïntegreerd tot aan onderbouw en van vriezers tot een innoverende koel- en vriescombinaties.

Het aanbod vrijstaande koelkasten is ook erg groot. Deze koelkasten zijn verkrijgbaar in tal van afmetingen en met een  verschillend design. Zo kun je kiezen voor een retro-model met een jaren 50 design, maar ook voor een gekleurde of een roestvrijstalen koelkast.

Milieuvriendelijk

De koelkasten van Smeg zijn niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar ook milieuvriendelijk. Zo hebben alle modellen de energieklasse A+ of A++. Er wordt dus flink wat energie bespaard. Verder bevatten alle koelkasten 4 sterren, waarmee het hoogste niveau van conserveren wordt gegarandeerd.