Tristar

Het merk Tristar werd in 1977 opgericht. Het is een internationaal merk met klanten in meer dan 30 landen. De afgelopen jaren is het aantal klanten, het assortiment en het bedrijf flink gegroeid. Tristar heeft als visie dat kwaliteit geen luxe hoeft te zijn.

Het merk produceert tal van huishoudelijke apparaten, elektronische apparatuur en outdoor-producten. De producten van Tristar zijn toegankelijk voor diverse doelgroepen. Dankzij creatieve oplossingen zijn de producten, zoals de koelkasten zeer betaalbaar. Tristar biedt vooral hedendaagse producten aan die aantrekkelijk en interessant zijn voor een groot publiek. Hierbij ligt de focus op kwaliteit en prijs.

Er zijn 2 tafelmodel koelkasten van Tristar verkrijgbaar. Een model beschikt over een vriesvak. Ze zijn allebei zeer energiezuinig en bevatten het A+ energielabel. De koel-vriescombinatie heeft een ruime inhoud van 82 liter. De koelkast heeft een inhoud van 45 liter. Ze beschikken allebei over verschillende plateaus die verplaatst kunnen worden.  De koelkasten van Tristar zijn zeer geschikt voor op een camping en bevatten een handige omkeerbare deur. Ze zijn zeer praktisch ingedeeld.