Whirlpool

Het merk Whirlpool werd in 1911 in Michigan in Amerika opgericht. Dit merk bestaat dus al meer dan 100 jaar en verkoopt overal ter wereld producten. Het is een wereldwijde marktleider op het gebied van de productie en de verkoop van grote huishoudelijke apparaten.

Whirlpool produceert tal van huishoudelijke apparaten, waaronder koelkasten en koel-en vriescombinaties. Deze apparaten sluiten aan op ieder interieur. De koelkasten staan bekend om het minimalistische design, de elegante lijnen en het gebruiksgemak. De ontwerpen zijn zeer innovatief en modern.

Makkelijk onderhoud, maximaal comfort en een goed overzicht

Elk onderdeel van een koelkast van Whirlpool is ontworpen voor een makkelijk onderhoud, een maximaal comfort en een goed overzicht in de koelkast. Dankzij de efficiënte inrichting zijn Whirlpool koelkasten heel eenvoudig schoon te maken. De koelkasten beschikken over robuuste en praktische legplateaus die een maximale flexibiliteit garanderen. Deze plateaus zijn ook heel makkelijk verstelbaar. Ook is er nagedacht over het schoonhouden van de deuren. De afdichtingen zijn zo ontworpen dat de deuren heel gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt.  De koelkast blijft dus schoon en hygiënisch. Een ander groot pluspunt van een Whirlpool koelkast is dat deze heel stil is. Hij produceert haast geen geluid.

Elektronische temperatuurregeling    

De koelkasten en koel-vriescombinaties van Whirlpool beschikken over een elektronische temperatuurregeling. Hiermee ben je altijd gegarandeerd van vers voedsel. De speciale sensoren in de cel zorgen voor een constante temperatuur. Hierdoor wordt voorkomen dat er ijs ontstaat in de koelkast. De temperatuur kun je zelf instellen.

Zuinige apparaten

Alle koelapparaten van Whirlpool beschikken over  het energielabel A+ of A++. Dit houdt dus in dat de koelapparaten zeer duurzaam zijn en een flinke energiebesparing opleveren.

Verschillende soorten koelapparaten

Whirlpool heeft de volgende soorten koelapparaten uitgebracht:

  • Koel-vriescombinaties
  • Koelkasten
  • Diepvriezers
  • Wijnbewaarkasten

Koel-vriescombinaties

Er zijn 33 koel-vriescombinaties met het vriesgedeelte onderaan en 6 met het vriesgedeelte bovenaan. Ze beschikken allemaal over een zeer handige LED-verlichting, zijn gebruiksvriendelijk en zeer duurzaam. De koel-vriescombinaties zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

Koelkasten

Whirlpool heeft verschillende modellen koelkasten op de markt gebracht. Deze zijn verkrijgbaar in diverse breedtes en lengtes. Ze beschikken allemaal over het A+ energielabel en zijn dan ook zeer duurzaam.