Zanussi

Het merk Zanussi werd in 1916 opgericht in Italië. Eerst produceerde het bedrijf alleen maar ovens, maar al snel werden er ook andere huishoudelijk apparaten ontwikkeld. In de jaren ’50 van de vorige eeuw groeide het bedrijf en in de jaren ’80 werd het een onderdeel van Elektrolux AB Stockholm. Zanussi bleef echter wel huishoudelijke apparaten van Italiaans design en kwaliteit maken, zoals koelkasten.

Laag stroomverbruik

De koelkasten van Zanussi beschikken over zeer doordachte technieken waarmee het stroomverbruik flink wordt teruggebracht. Dankzij de optimale isolatie heeft een koelkast van Zanussi weinig stroom nodig om de inhoud op de juiste temperatuur te houden. Alle koelapparaten van Zanussi bevatten het energielabel A+ of A++.

Veelzijdig, flexibel en stil

Een koelkast van Zanussi biedt altijd voldoende ruimte voor je wekelijkse boodschappen. Dit betekent dus dat je niet steeds boodschappen hoeft te doen. In een Zanussi-koelkast kun je je wekelijkse boodschappen altijd hygiënisch, efficiënt en goed bewaren. Dit geldt voor alle levensmiddelen. Een koelkast van Zanussi is veelzijdig, flexibel en stil.

Voldoende ruimte voor je wekelijkse boodschappen

De meeste Zanussi-koelkasten bieden een ruime inhoud. Vaak meer dan andere modellen in hun klasse. Dit kan oplopen tot een verschil van maar liefst 15 procent. Ook in de kleinere modellen is er genoeg ruimte voor al je levensmiddelen. Alle koelkasten van Zanussi beschikken namelijk over verplaatsbare glas-plateaus en deurvakken van een stevig kunststof. Je kunt de koelkasten dus naar je eigen wensen indelen. De groenteladen, deurvakken en accessoires zijn transparant, zodat je in een oogopslag het product vindt dat je nodig hebt. De deurdraairichting is ook omkeerbaar. Hierdoor kan je een Zanussi-koelkast altijd goed neerzetten.

Verschillende koelapparaten

Zanussi heeft de volgende soorten koelapparaten uitgebracht:

  • Vrijstaande koel- vrieskasten
  • Vrijstaande koelkasten
  • Vrijstaande vrieskasten
  • Vrijstaande vrieskisten
  • Inbouw koelkasten
  • Inbouw koel-vrieskasten
  • Inbouw vrieskasten